Η επιχείρηση «Fences.gr» έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την πώληση ηλεκτρικών περιφράξεων.

Στόχος της επιχείρησης μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη σε όλο το φάσμα εξυπηρέτησης του. Από την παραγγελία και την τεχνική υποστήριξη ικανοποιώντας της επιθυμίας του .

Η στρατηγική της επιχείρησης μας έγκειται στον συνεχόμενο εμπλουτισμό προϊόντων από τους πιο κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρικών περιφράξεων από την Ευρώπη και μόνον.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε να σας οδηγήσει σε συγκεκριμένες λύσης ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου που θέλετε να περιφράξετε.

Οι ηλεκτρικές περιφράξεις  αποτελούν  ένα σημαντικό και δυναμικό εργαλείο στη διάθεση κάθε μελισσοκόμου-αγρότη. Η προστασία του χώρου όπου θέλει να περιφράξει με μια καινοτόμα συσκευή από εισβολές άγριων ζώων (αρκούδες-αγριόχοιρους κλπ). Εργαλείο εύχρηστο , που θα δώσει τη δυνατότητα στον παραγωγό να βελτιώσει, με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας, την παραγωγική διαδικασία εάν πρόκειται για μελισσοκόμο και στην περίπτωση κτηνοτρόφου ο περιορισμός των ζώων εντος του χώρου της περίφραξης

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην οδό Αρχ.Μακαρίου 87 στα Ιωάννινα και μπορείτε να μας επισκεφτείτε προκειμένου να σας παρουσιάσουμε τις δυνατότητες της των συσκευών αυτών.

Η δομή της επιχείρησης μας έχει προκύψει από μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών μας και από τα πρότυπα ποιότητας που έχουν τεθεί.